Prensa - Guitart Hotels
NOS GUSTA COMUNICARNOS
Cancel or modify booking
¡TU DESCUENTO DE REGISTRO YA HA SIDO APLICADO!
REGÍSTRATE AHORA Y CONSIGUE UN 5% DE DESCUENTO

Usted está aquí

Prensa

El Guitart Grand Passage finalitza la reforma

La cadena hotelera catalana dóna per finalitzada la reforma íntegra de l’hotel al centre de Barcelona, el Guitart Grand Passage, que passa a ser categoria 4 estrelles superior.

La reforma ha estat integral, mantenint la façana original, s’ha dotat a l’hotel d’aire fresc i modern. Des de el hall fins a les seves 45 habitacions, passant per la recepció, el restaurant y la sala Londres...et dóna la sensació que es un hotel completament nou.
Amb aquest canvi, la cadena Guitart, aposta per incrementar les vendes en un dels 3 destins en el qual es present a dia d’avui, aprofitant el bon moment que viu la ciutat.

Laura Fa, Sor Lucía Caram y Ona Carbonell apadrinan la X Cena de Mujeres Solidarias

Laura Fa, Sor Lucía Caram y Ona Carbonell apadrinan la X Cena de Mujeres Solidarias

La periodista Laura Fa, la monja catalana Sor Lucía Caram y la nadadora catalana Ona Carbonell han sido tres de las mujeres que han apadrinado la X Cena de las Mujeres Solidaras que organizan, conjuntamente, Guitart Hotels y la AECC – Catalunya Contra el Cáncer. 

Nova Ràdio Lloret Tarda Oberta de TV3

La Vanguardia ​El Periódico Actualitat de El Nacional ​ABC digital

Entrevista a Cristina Pané a Nova Ràdio Lloret

Premis Climent Guitart

Premis Climent Guitart

Los III Premios Climent Guitart, celebrados el pasado 2 de noviembre, galardonan desde 2015, los cuatro ámbitos en los que el hotelero Climent Guitart fomentó buena parte de su vida profesional y personal: la música, la solidaridad, la emprendeduría y la formación. En esta tercera edición, los galardonados han sido Antonio Orozco, la Proactiva Open Arms, Marc Casadellà y Antoni Valhondo, quién ha recibido también una beca de estudios en el CETT.

Premio a la Formación en Turismo y Hostelería_Antoni Valhondo

Premio al Emprendimiento en la Costa Brava_Marc Casadellà

Premio a la Solidaridad_Proactiva Open Arm

Premio a la Música_Antonio Orozco

Resumen II Premis Climent Guitart 2016

Cicloturismo

Melcior Mauri se convierte en embajador de Guitart Hotels

El grup Guitart Hotels s’ha implicat en el recorregut fet per l’Ajuntament per convertir la vila de Lloret en destinació esportiva de primer nivell. Ahir, a la sala Palas Atenea de l’hotel Guitart Central Park, responsables del grup, encapçalats per la presidenta, Cristina Cabañas, van presentar un conveni de collaboració amb l’exciclista professional Melcior Mauri, guanyador de la Vuelta a Espanya del 1991.

Presentació conveni Hotel Guitart amb Melcior Mauri 03-08-17

Jaume Dulsat protagonitza el sopar-col•loqui de nadal del Club d’Economia

Jaume Dulsat protagonitza el sopar-col•loqui de nadal del Club d’Economia de Lloret de Mar

Durant el decurs de l’acte, l’alcalde es dirigirà als membres del Club de Lloret de Mar amb una ponència sobre els sectors econòmic i turístic del municipi.

El Club d’Economia de Lloret de Mar, presidit per Cristina Cabañas, conclou els esdeveniments de l’any 2016 amb el sopar-col•loqui amb l’alcalde Jaume Dulsat, que tindrà lloc aquest vespre a l’Hotel Guitart Central Park, a partir de les 21.00 hores.

Lliurament dels ii Premis Climent Guitart

Lliurament dels ii Premis Climent Guitart

Els guardons reconeixen projectes vinculats amb els àmbits que Climent Guitart va fomentar: formació, emprenedoria, solidaritat i música. El lliurament, comptarà amb una actuació musical de la soprano Ainhoa Arteta i un sopar.

La segona edició dels Premis Climent Guitart reconeixen projectes dels quatre àmbits en els quals Climent Guitart va fomentar bona part de la seva vida professional i personal: la formació, l’emprenedoria, la solidaritat i la música. Els premis se celebraran el pròxim dijous 3 de novembre a les 20.30 hores, a la sala Palas Atenea de l’hotel Guitart Central Park (Constantí Ribalaigua, 7, Lloret de Mar)

El Central Park de Lloret, vaixell insígnia de la nova etapa del Grup Guitart

Guitart Hotels inicia una nova etapa després d'una fase de reestructuració, en què el Central Park de Lloret de Mar es converteix en el nou «vaixell insígnia», va explicar la propietària de la companyia, Cristina Cabañas, en una entrevista.

Guitart Hotels i Catalunya Contra el Càncer

Guitart Hotels i Catalunya Contra el Càncer han celebrat la novena edició del sopar de dones solidàries

Els fons recaptats durant la vetllada es destinen al programa “Molt x viure”, que dóna suport a les afectades pel càncer de mama.

Ana Boadas, Dolors Bassa, Montse Folch, Ivana Miño, Joana Andreu i Joana Ortega són algunes de les personalitats entre els més dels 200 assistents.

Catalunya contra el cancer

Catalunya contra el càncer de lloret recapta 1.175€ el Dia Mundial Contra el Càncer

La recaptació s’ha fet a partir de la representació teatral “El Nombre” per CorseT Teatro, al Teatre Municipal de Lloret, el passat 4 de febrer, dia mundial contra el càncer.

150 persones al primer any que se celebra el dia mundial per part de l’associació, que destinarà l’import en ajudes socials pels afectats de càncer.

Prensa

Octavi Bono protagonitza el primer sopar-col•loqui de 2017 del Club d’Economia

Durant el decurs de l’acte, el director general de turisme es dirigirà als membres del Club de Lloret de Mar amb una ponència sobre les perspectives de 2017 a nivell català i també local de Lloret de Mar. El Club d’Economia de Lloret de Mar, presidit per Cristina Cabañas, inicia el primer dels  esdeveniments de l’any 2017 amb el sopar-col•loqui amb Octavi Bono, director general de turisme de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc avui a l’Hotel Guitart Central Park, a partir de les 20.30 hores.

Prensa - Convocatòria Informativa

Artur mas protagonitza un sopar-col•loqui al Club D’economia de Lloret de Mar

Durant el decurs de l’acte, el president del Partit Demòcrata Català es dirigirà als membres del Club de Lloret de Mar amb una ponència vinculada als sectors econòmic i turístic del país. El M. Hble. Sr. Artur Mas, president del Partit Demòcrata Català i 129è president de la Generalitat, és el proper convidat al sopar col•loqui que celebra periòdicament el Club d’Economia de Lloret de Mar. L’esdeveniment tindrà lloc demà dijous 20 d’octubre a l’Hotel Guitart Central Park, a partir de les 20.30 hores.

Prensa